Byggfirman som hjälper oss

Tjenare, tjenare! Det gläder mig att just du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett inlägg eller två. Detta inlägg kommer handla om en byggfirma i Finspång, det blir ett inlägg som jag verkligen tror att ni kommer gilla.

Mina tidigare blogginlägg om bygget här hemma har gått väldigt bra hos er läsare, därför blir det extra kul för mig att skriva inlägg om det. Om ni inte redan har listat ut det tänkte jag skriva ännu ett inlägg om bygget som ägt rum hemma hos oss under en period nu. Hittills har vi hunnit med en hel del, jag skulle säga att ungefär 80 procent av allt är färdigt nu när jag skriver det här inlägget. Om ni vill läsa mer om vad vi har gjort tidigare kan ni läsa mina tidigare inlägg, där har jag skrivit närmare vad vi har gjort i varje rum. Idag tänkte jag inte prata så mycket om vad vi har gjort utan snarare om den byggfirma i Finspång som har gjort det hela möjligt för oss.

Byggfirman som vi har tagit hjälp av heter Janne Svenssons Byggtjänst, enligt mig är det ett riktigt bra företag när det kommer till byggtjänster. Anledningen till att vi valde att vända oss till just dem för att få hjälp var för att en kollega till mig tipsade mig om dem, han hade själv tagit hjälp av dem och rekommenderade mig starkt om att också vända mig till dem. Idag är jag extremt glad över att vi lyssnade på det tipset, det har gjort att vi har fått extremt bra hjälp med bygget. Jag är glatt överraskad över företaget och deras arbete, jag hade inte kunnat önska mig bättre hjälp. Nu skulle jag vilja föra vidare tipset, letar ni efter en kompetent byggfirma i Finspång tycker jag helt klart att ni borde kolla in Janne Svenssons Byggtjänst.