Unikt porslin till ett bra pris

God morgon, god morgon! En ny härlig vecka står inför oss och jag tänkte börja den på bästa tänkbara sätt, genom att skriva ett inlägg här på bloggen. Tanken är att idag prata närmare om porslin i Ystad. Är detta något som intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

När jag för första gången flyttade hemifrån fick jag helt plötsligt intresse för saker som jag tidigare knappt tänkt på, porslin är en sådan sak. Tidigare har jag tänkt på porslin i form av ”hur kan folk samla på porslin” och ”vad är ens det roliga med porslin, det används ju bara när man äter och dricker”. Kort sagt har jag tidigare inte förstått mig på människor som samlar på porslin eller köper dyrt porslin som man sedan måste vara riktigt försiktig med för att det kostade mycket.

Det var först när jag flyttade hemifrån som jag började förstå mig på de människorna som införskaffade sig dyrt och unikt porslin. Jag blev faktiskt själv en sådan människa, däremot köper jag inte dyrt porslin utan jag kollar på loppmarknader och liknande för att hitta unikt porslin. Det har blivit lite som en hobby att åka runt och leta efter unikt porslin i Ystad med omnejd, det är något jag gärna gör på min fritid. Samtidigt är jag en person som lätt tröttnar på materiella ting och därmed vill byta ut dem, likaså är det med mitt porslin. Därför passar det helt perfekt att hitta lite billigare porslin second hand, samtidigt som det är bättre för miljön att inte köpa nytt hela tiden. När det kommer till porslin i Ystad har jag hittat några olika ställen som jag verkligen gillar, de har alltid roligt porslin som jag genast vill köpa med mig hem. Dock får jag med jämna mellanrum hejda mig från att köpa allt jag ser, jag har inte hur mycket plats som helst hemma.